Ai është aq i fuqishëm sa nuk lejohet të dalë në rrugë.

Kjo është e drejtë, Pagani Huayra R është modeli më ekstrem i veturave, dhe kushdo që e njeh karakterin dhe punën e një kompanie të udhëhequr nga një pronar po aq ekscentrik do ta dijë se ka vërtet shumë për të ofruar për këtë epitet.

Premiera e veturës u shfaq në fund të marsit, dhe është një veturë 1050 kg e mundësuar nga një motor V50 me 850 kuaj fuqi.

Pagani Huayra R do të prodhohet në një total prej 30 kopjesh, secila duke filluar me një çmim prej 2.6 milionë euro.

Njëri mbërriti në Zagreb, dhe më poshtë mund të shihni se si u përshëndet.

VIDEO