Shyhet afati për legalizim të objekteve

Shyhet afati për legalizim të objekteve

Për shkak të numrit të madh të qytetarëve të cilët po presin me orë të tëra për të aplikuar për legalizim të objekteve, Komuna e Podujevës shtyn afatin për legalizim.
Në një njoftim të bërë nga drejtori i Drejtorisë për Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit, Durim Salihu, thuhet se Komuna e Podujevës do të vazhdoj të pranoj kërkesa për tu listuar në regjistër deri me 11 qershor 2015.