Policia e Kosovës brenda 24 orëve ka arrestuar 13 persona dhe 9 i ka dërguar në mbajtje.

Policia bën të ditur se në rrugët e Kosovës ka ndodhur një aksident trafiku me fatalitet dhe 19 aksidente trafiku me të lënduar dhe 18 me dëme materiale.

Kurse janë shqiptuar 1 mijë e 24 tiketa trafiku dhe 632 gjoba janë shqiptuar për mosrespektim të ligjit për COVID-19.