Shqipëri – Serbi, mesazh nga Federata Shqiptare në biletë (Foto)

FSHF dëshiron të përkujdeset që mos të ndodh asnjë incident në ndeshjen e ardhshme të Kombëtares shqiptare kundër Serbisë.

Në brendësi të biletës gjendet një mesazh i gjatë në të cilin përveç përkrahjes së kombëtares, kërkohet qytetari dhe sjellje model gjatë ndeshjes, e cila konsiderohet shumë delikate nga ana e FSHF’së.
Një sjellje jo e mirë kundrejt e tifozëve kundër skuadrës kundërshtare do të shuante ëndrrën e shkuarjes në Euro 2016.

federata ffsh