Shpërthejnë përleshjet në Barcelonë, ndërmjet katalonasve dhe spanjollëve (Video)

Përleshje masive kanë filluar në Barcelonë, nga protestues pro dhe kontra shpalljes së pavarësisë së Katalonisë nga Madridi.

Katatonia është në pritje të shpalljes së pavarësisë por së pari janë në pritje të një përgjigje nga Madridi zyrtar.

Tensionet kanë shpërthyer sot në mes të dy grupeve në qytetin e Barcelonës.

Ngjarjet janë në zhvillim e sipër Indeksonline do të ju mbaj të informuar.