Llapi do të luajë për herë të parë në garat evropiane.

Në raundin e parë të Europ Conference League, Llapit do të takohet me skuadrën e Shkupit.

Në rast se e kalon këtë fazë, atëherë në raundin e dytë do të përballet CD Santa Clara nga Portugalia.

Ndeshjet e këtij raundi pritet të zhvillohen më 22 dhe 29 korrik.