Një video e publikuar në Facebook shfaq tejkalimin më të rrezikshëm ndonjëherë.

Në një rrugë të ngushtë të Somersetit në Britani të Madhe, vetura volkswagen i shpëton aksidentit, por bën një tejkalim të rrezikshëm të kamionit.

Shoferi i kamionit që u rrezikua nga ky tejkalim ka pasur kamerën e vendosur në kabinë dhe përmes një postimi në Facebook, i ka bërë thirrje shoferit të “pickupit” që të paraqitet pasi atë ditë kishte ikur nga vendi i ngjarjes.