Vetura është mundësuar nga motori 4.0 me 6 cilindra që zhvillon 510 kuaj fuqi, ndërsa modeli i mëparshëm kishte 485 kuaj fuqi.

Ende, emetimet e CO2 janë më të ulëta dhe tingulli ka mbetur një nga më të mirët në botën e veturave sportive.

Kur flasim për zërin, është vërtet mbresëlënëse dhe ja si duket kur një veturë si kjo përshpejton nga 0 në 319 km / orë.