Dalin pamjet që tregojnë momentin kur raketa kineze Long March 5B bie në mënyrë të pakontrolluar në perëndim të ishujve Maldive.

Siç duket nga videot e publikuara nga mediat e huaja, mbetjet e raketës bien në ujë.

Prej ditësh, rënia e saj kishte krijuar ankth dhe shqetësim në shumë vende të botës, përfshirë Shqipërinë, që ishte në hartën e rrezikut.

Fatmirësisht, me hyrjen në atmosferë shumica e mbetjeve të raketës u dogjën dhe rënia e tyre në Oqeanin Indian nuk solli asnje problem.