Shëndetësi

Shëndetësi

de5ad3a14a0f8687350288ede0aa-504x660

SHENDETESI

Fëmijët rriten dhe zhvillohen, preferojnë të luajnë, të bisedojnë, të vështrojnë dhe të jenë me të tjerët. Fëmijët ndërtojnë marrëdhëniet, komunikojnë, shprehin dashuri dhe...

Shumica e njerëzve befasohen kur dëgjojnë nga persona tjerë se nuk e pëlqejnë çokollatën. Nuk është e vështirë për t’u parë se përse kanë...

Çfarë mendoni se do t’ju motivonte më së shumti për të vrapuar 10 minuta? Nëse ju ndjekë diçka e frikshme? Nga vetmia? Një gotë...

Duke ju rikujtuar që besimtarët myslimanë sivjet do të agjërojnë deri 18 orë në ditë, është e nevojshme që të konsumojnë ushqimin i cili...

Policia e Kosovës në bashkëpunim me Doganat e Kosovës dhe Inspektoratin Shëndetësor, referuar urdhëresës së gjykatës kompetente, kanë realizuar një operacion policor të bastisjeve...

Studimet e fundit sugjerojnë se Hëna mund të ndikojë në disponim, në peshën trupore dhe në gjumë. Shkencëtarët nga Suedia kanë zbuluar se ndryshimet e...

Siç thonin edhe grekët e lashtë, “nëse dëshiron të jesh i/e fortë – vrapo. Nëse dëshiron të jesh i/e bukur – vrapo. Nëse dëshiron...

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se ka hapur dy laboratorë të rinj në dy lagje të kryeqytetit. Kjo, sipas Komunës, ka ardhur pas kërkesës nga...

Është konsideruar si armiku më i madh i dietës, ndërsa kërkohet zëvendësimi i shujtës me ushqime tjera. Por, tani njohësit e ushqimin, pataten po e...