Medical professionals from the NYC Joint Task Force consisting of Army, Navy, Air Force and Marine Corps personnel administer COVID-19 tests at the drive-through COVID-19 testing center and field ER at Stony Brook, New York. The facility is scheduled to test 979 suspected coronavirus victims today, on April 4, 2020. (Photo by B.A. Van Sise/NurPhoto via Getty Images)

SHBA ka publikuar bilancin e 24 orëve të fundit me COVID-19.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës raportuan sot 66,273 raste të reja të koronavirusit dhe 941 vdekje, sipas të dhënave nga Universiteti Johns Hopkins, raporton Cnn, transmeton lajmi.net.

Kjo rrit numrin e përgjithshëm kombëtar në 3.497.847 raste dhe 137.407 vdekje.

Në total përfshihen raste nga të 50 shtetet, Rrethi i Kolumbisë dhe territoret e tjera të SHBA, si dhe raste të riatdhesuara.