Sabit Hoxha nga fshati Obrançë e Komunës së Podujevës, vuan nga leukemia akute, njofton Llapi.info.

Babai i katër fëmijëve është i papunë dhe jeton në gjendje të rëndë ekonomike. Për shërimin e tij nevojiten 140 mijë euro. Nga këto, 30 mijë euro i ka ndarë Ministria e Shëndetësisë dhe 60 mijë euro janë grumbulluar nga populli. Atij i duhen edhe 50 mijë euro për ta grumbulluar shumën e përgjithshme. Por, kjo kosto është e papërballueshme për familjen, gjersa kërkojnë ndihmë nga vullnetmirët.

Të gjithë ata që kanë mundësi të kontribuojnë mund ta bëjnë përmes bankës në nr. e xhirollogarisë së gruas së tij:

Fatmire Hoxha (gruaja e Sabit Hoxhës)
Raiffaisen bank: 1501150002659713
Nr personal: 1004249271

Ndërsa për ata që jetojnë në Evropë paratë mund t’i dërgojnë përmes IBAN në këtë llogari:

XK05 15011550002659713
SWIFT code RBKOXKPR

Për më shumë informata, kontaktoni direkt familjen Hoxha në këtë numër telefoni: +38345604056./Llapi.info