Renderat e orës inteligjente ende të paparalajmëruar të Samsung janë shfaqur në internet.

Është një orë inteligjente e quajtur Galaxy Watch Active 4, interpretimet e së cilës deri më tani zbulojnë më së miri pamjen e kësaj pajisje, e para që nuk do të përdoret nga Tizen.

Paraqitjet tregojnë një orë inteligjente me një ekran buzë në buzë dhe dy butona në të djathtë, por pa kurorë rrotulluese ose buzë rrotulluese, raporton theverge.

Samsung pritet të zbulojë orën e re më 28 qershor dhe kjo pajisje është shumë e rëndësishme për kompaninë. Pas muajsh spekulimesh, kompania njoftoi në maj se do të bashkonte sistemin operativ Tizen me Wear OS të Google për të krijuar një OS të ri të quajtur Wear.

Përpjekjet e përbashkëta të të dy kompanive duhet të rezultojnë në jetëgjatësi më të madhe të baterisë, performancë më të shpejtë të sistemit operativ dhe thjeshtim të punës për zhvilluesit.

Galaxy Watch Active 4 do të jetë i disponueshëm në të zezë, jeshile, argjend dhe ari dhe në dy madhësi, 44 dhe 40 mm. Do të mundësohet gjithashtu nga një procesor i bazuar në teknologjinë 5nm.

Do të jetë një pasardhës mjaft i drejtpërdrejtë i orës Galaxy Watch Active 2 2019, e cila nuk kishte një avantazh rrotullues për shkak të pamjes së saj më elegante. Prezantimi pritet në muajt e ardhshëm.