Ditë më parë, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka njoftuar se do ta padisin Serbinë për gjenocid në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë.

Gazetari Ridvan Berisha ka thënë se nëse ndodh kjo atëherë kjo qeveri e ka kryer një mision historik.

Ai ka thënë se uron që të qeveria mos të dorëzohet para presionit.

Postimi i plotë:

Reklamë

Nese Qeveria e kryeministrit Kurti, ne esence shteti jone, e padite Serbine per gjenocid, pa vonesa por te pergatitur mire nga pikepamja juridike ne menyre qe te triumfoje e verteta e perjetuar dhe me fakte, atehere per m’u kjo qeveri e ka kryer nje mision historik. Uroj te mos dorezohen perpara asnje presioni, te ftojne specialiste vendore e nderkombetare dhe sa me shpejte te iniciojne padine!