Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ka publikuar pamjet e shkolles së parë shqipe në qytetin e Korçës pas restaurimit të saj.

Rama tha se ky objekt është i një rëndësie të veçantë për trashëgiminë kulturore dhe historike.

Ai theksoi se së shpejti do të hapen dyert për vizitorët.

https://www.facebook.com/watch/?v=1169300003424398