Qeveria në krye me Albin Kurtin thotë se zhvilloi nga një aksion në ditë për ta ruajtur sigurinë publike.

Në raportin e punës së 100 ditëshit, thuhet se kjo është bërë me “bashkëpunim të suksesshëm me autoritetet e Italisë, DEA-s amerikane dhe Shqipërisë”.

Aty specifikohet që në 100 ditë janë kryer gjithsejt 10 operacione, 221 bastisje dhe ka pasë 933 të arrestuar.

No description available.