Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi ka pritur në takim Mahmut Abbas – drejtor i përgjithshëm i Organizatës “Qatar Charity”, me të cilin u dakorduan për vazhdimin e bashkëpunimit, njofton Llapi.info.

Gjatë takimit të sotëm, kryetari Bulliqi dhe drejtori i përgjithshëm i “Qatar Charity” nënshkruan marrëveshje për vazhdimin e bashkëpunimit në disa fusha.

Në kuadër të marrëveshjes së nënshkruar “Qatar Charity” qysh nesër do të sjell donacion 380 pako ushqimore për familjet në nevojë.Me këtë rast kryetari Bulliqi e falënderoi Abbas për bashkëpunimin dhe përkrahjen e vazhdueshme të organizates në realizimin e projekteve të ndryshme në Komunën e Podujevës.

Gjithashtu, në takim u bisedua për realizimin e projekteve të tjera gjatë këtij viti nga kjo shoqatë në Komunën e Podujevës. “Qatar Charity” në partneritet me Komunën e Podujevës do të investojë në shëndetësi, bujqësi dhe çështjen e banimit për familjet në nevojë./Llapi.info