Komuna e Podujevës sot ka shpallur përfituesit e bursave për vitin akademik 2020/ 2021, shkruan Llapi.info

Sipas njoftimin të drejtorisë së Arsimit në Podujevë, përfituesit e këtyre bursave komunale duhet të sjellin (2 kopje) të letërnjoftimit dhe (2 kopje) të kartelës së bankës, në zyre të DKA-sënr.37, më së largu deri më 28. 05. 2021. Ndërsa, ata të cilët nuk kanë letërnjoftim, paraprakisht të lajmërohen në zyrën DKA-së.

Në lista figurojnë 58 studentë, kurse 118 nxënës të shkollave të mesme./Llapi.info.