Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka publikuar një fotografi nga Festivali i Filmit në Kanë, bashkë me gruan dhe vajzën e tij.

Por veshja e vajzës së tij ka ngjallur reagime.

Zëdhënësja e PSD-së, Natyra Kuçi ka publikuar në Facebook një shkrim ku tregon se vajza e kryeministrit Kurti mban të veshur një fustan që kushton 490 euro.

“Pedant, të veshur mirë, me rroba të dizajnuara fiks për shtati për trup të tyre; prapa skena glamoroze e Francës, e festivaleve e prestigjeve. Politikë e kthyer në qejfe personale. Se larg qoftë mos po mendon kryeministri për vendin e tij”, ka shkruar ajo.