Protestuesit në Australi djegin fotografinë e Zoran Zaevit

Protestuesit në Australi, të cilët sot dolën kundër ndryshimit të emrit të Maqedonisë kanë djegur fotografinë e kryeministrit Zoran Zaev.

Në videon e publikuar në internet dëgjohen thirrjet “Më mirë një tradhtarë të mos ekzistojë, se sa gjithë Maqedonia”.

Video me djegien e fotografisë së kryeministrit, është shpërndarë në rrjetet sociale.

Maqedonasit e shpërngulur sot kanë potestuar në 14 qytete botërore, kundër negociatave me Greqinë dhe ndryshimin e emrit të Maqedonisë.