Pranvera është sezoni më i mirë për të vizituar Japoninë.

Ju do të habiteni kur shihni bukurinë e natyrës së saj, transmeton Klan Kosova.

Ajo është e mbushur me pemë lulesh dhe që sigurisht është një pamje që lë pa frymë.

Më poshtë ju sjellim disa foto.

I Captured Sakura Bloom In Japan

I Captured Sakura Bloom In Japan

I Captured Sakura Bloom In Japan

I Captured Sakura Bloom In Japan

I Captured Sakura Bloom In Japan

I Captured Sakura Bloom In Japan

I Captured Sakura Bloom In Japan

I Captured Sakura Bloom In Japan