Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë shqiptuar 1 mijë e 742 tiketa trafiku.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë, janë shqiptuar shtatë gjoba për shkelje të masave anti COVID-19.

Në 24 orët e fundit kanë ndodhur 19 aksidente dhe asnjë me fatalitet.

Ndërsa, janë 28 persona që janë arrestuar dhe tre në vuajtje të dënimit.