Policia e Kosovës ka shqiptuar 880 gjoba ndaj qytetarëve që nuk respektuan masat ndaj COVID-19.

Kjo u bë e ditur nga raporti 24 orësh i Policisë.

Më 1 korrik Qeveria e Kosovës mori vendim që bartja e maskës të jetë obligative jashtë hapësirave të banimit si dhe të ruhet distanca fizike prej 2 metra.