Në një njoftim për media Policia e Kosovës ka njoftuar se me sukses ka arritur ta ndëshkojë një shofer të një makine “Golf 2”, i cili kishte tejkaluar në vijë të plotë në magjistralen Ferizaj-Shtime.

“Policia, e ftoi qytetarin E.R (M/K) 21 vjeçar, në Njësinë Rajonale të Komunikacionit të Ferizajt dhe ai në tërësi e pranoi kundërvatjen e shkaktuar dhe për këtë mori gjobë, sipas ligjit të komunikacionit rrugor”, thuhet në njoftim.

I njëjti porosit qytetarët që të dërgojnë fotografi të tjera të tejkalimeve të ngjashme.