Një mërgimtar që ktheu në zebra veturën e tij luksoze u bë viral në rrjete sociale gjatë javës që po lëmë pas.E policia e Kosovës e ka dënuar të njëjtin me 60 euro për kundërvajtje në trafik.


Këtë e ka bërë të ditur vet policia e Kosovës me anë të një komunikate për media.

“Ndëshkohet shoferi që bënë kthim të ndaluar (në vendkalim për këmbësorë) ! Respektoni rregullat dhe shenjat në trafik duke mos rrezikuar veten dhe pjesëmarrësit tjerë në trafik”, thuhet në postimin e policisë.

No photo description available.