Është bërë përurimi i ndriçimit të rrugëve dhe rrugicave për fshatra Obrançë, Peran dhe Bajçinë të Podujevës, njofton Llapi.info.

Inaugurimin e këtij ndriçimi e ka bërë nënkryetari i Komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari, nën shoqërimin e drejtorit të Drejtorisë së Shërbimeve Publike, Faik Muçiqi.

“Sonte inauguruam ndriçimin e rrugëve prej 7.5 kilometrave në disa rrugëve në fshatra të Komunës së Podujevës”, ka thënë Rudari./Llapi.info

https://www.facebook.com/114086663301369/videos/2742189269373300