Një rrahje masive mes të rinjve ka ndodhur mbrëmë në qytetin e Pejës.

Në videon e publikuar nga “Peja Ndryshe” shihet që dy grupe të rinjsh rrihen dhe se askush nuk po mund t’i ndante.

VIDEO

https://www.facebook.com/631247780273114/videos/1085129462008374