Shefqet Fetahaj, dje ka ndërruar jetë pas një aksidenti që kishte pësuar në punë, ku kishte këputur krahun dhe më pas nuk kishte arritur t’u mbijetoj plagëve të marra.

Familjarët e të ndjerit flasin për këtë rast të rëndë që u ndodhi.