Një turmë e madhe njerëzish u mblodhën përgjatë pistës për të parë garat spektakolare.

Pas prezantimit para Teatrit Kombëtar Kroat, karvani më i shtrenjtë i veturave parakaloi nëpër qytet dhe u drejtua drejt pistës ZTC në Velika Gorica.

Atje, veturat e përzgjedhura do të masnin forcën e tyre me interes të jashtëzakonshëm për publikun. Natyrisht, vetë organizatori ishte i befasuar nga vizita, kështu që kishte probleme të mëdha në aspektin e sigurisë.

Mate Rimac është një nga ata që janë përgjegjës për këtë vizitë disi të papritur në Zagreb dhe Kroaci. Kujtojmë, Super Car Owner Circle si organizata më ekskluzive e koleksionistëve të veturave mbledh 150 anëtarë, dhe të gjithë kanë vetura luksoze.

Dhe të gjithë mbërritën në Zagreb, nga Aventador SVJ i Lamborghini, përmes Veyron të Bugatti, Chiron, madje edhe vetura pothuajse unike, deri në Koenigsegg, McLaren dhe, natyrisht, Nevera e Rimac. Kjo është një mundësi që nuk duhet humbur sepse pyetja është kur dhe nëse do të kemi një shoqëri të tillë në rrugët kroate.