Llapi.info ka raportuar gjatë ditës së djeshme për rrjedhjen e ujërave të zeza nga pustetat, e që të cilat “pushtonin” Liqenin e Batllavës, liqen nga ku furnizohen me ujë pijshëm qytetarët, raporton tutje Llapi.info.

Në pamjet që ka siguruar portali, shihej se rrjedhat e ujërave të zeza me kundërmim të madh, shkonin direk në këtë liqen. Për këtë u ankuan vizitorët dhe banorët e fshatit Orllan

Pas këtij raportimi, Komuna e Podujevës ka sanuar menjëherë problemet që sillnin deri te këto ujëra. Në pamjet që ka siguruar sërish Llapi.info, shihet kompania e kontraktuar nga Komuna duke sanuar dhe duke larguar kështu ndotjen e liqenit të Batllavës.

Ndërkohë, për këto ujëra të zeza dhe ndotja që po bëhet nga mbeturinat kanë reaguar edhe organizatat joqeveritare./Llapi.info

LEXO EDHE:

Pamje shqetësuese: Ujërat e zeza “pushtojnë” liqenin e Batllavës

No description available.
No description available.
No description available.
No description available.
No description available.
No description available.
No description available.