Pamje të rralla e të pacensuruara nga Koreja e Veriut

Falë guximit të një personi, në internet kanë dalë pamje të bëra në muzg dhe gjatë natës rrugëve nëpër të cilat ai ka lëvizur, e që tregojnë tablo nga jeta e panjohur e koreano-veriorëve.

Personi i paidentifikuar ia ka dalë që me një kamerë të fshehur të xhirojë pamje të rralla nga Koreja e Veriut, e cila është nën sundimin e diktatorit Kim Jong-un.

Pamjet e pacensuruara nga Koreja e Veriut janë shumë të rralla, prandaj shikojini.