Kolonat dhe pritjet e gjata janë duke vazhduar në pikën kufitare në Merdare, raporton Llapi.info.

Sipas Qendrës për Menaxhim Kufitar, pritjet për të dalë nga Kosova në këtë pikë janë deri në 6 orë.

Për dalim nga dalja, në hyrje të Kosovës nëpërmjet kësaj pike kufitare, duhen 5 deri në 10 minuta. Pritje disa orëshe ka pasur edhe gjatë ditës.

Llapi.info ka siguruar pamje nga kolonat e kësaj mbrëmje./Llapi.info