Për këtë Audi RS6 Avant në foto, i cili mban emrin RS6-R, kompania e njohur ABT Sportsline ofron paketën për modifikim.

Paketa e kësaj kompanie, ndër të tjera, përfshinë mbrojtësin e ri të përparmë dhe atë të pasmë, amortizatorët e modifikuar, sistemin sportiv të shkarkimit të gazrave nga çeliku, set të rrotave 22-inçësh nga alumini, si dhe enterier të modifikuar i cili vjen me lëkurë “Alcantara” si dhe disa detaje nga fibra të karbonit.

Gjithashtu, modeli serik RS6 Avant, shpejtësinë nga 0 deri në 100 kilometra në orë e arrin për 3,6 sekonda dhe atë maksimale e ka të kufizuar deri në 250 km/h ndërsa RS6-R deri në 100 km/h e arrin për 3,2 sekonda dhe atë maksimale deri në 320 km/h.