Ka nisur në Bruksel takimi trepalësh mes presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit dhe atij të Serbisë, Aleksndar Vuçiq, me lehtësimin nga Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian, Federica Mogherini.

Takimi trepalësh ka nisur pas takimeve të ndara që Mogherini pati me Thaçin dhe Vuçiqin.