Janë duke vazhduar ndryshimet në strukturat komanduese të Policisë së Kosovës.

Indeksonline mëson se tashmë ka nisur ristrukturimin edhe nëpër komuna të ndryshme.

Një e tillë ka ndodhur në qytetin e Podujevës.

Isak Ejupi nuk do të jetë më komandant i Stacionit të qytetit të Llapit. Në vend të tij është emëruar Njazi Jashari.

Ndërsa, Ejupi tani e tutje do të shef i sektorit të Operativës në Drejtorin për Sigurimin e Objekteve dhe Personaliteteve, DPP.