Ndërkombëtarët të distancuar nga krimet Serbo-Sllave përball Çlirimtarëve

Shkruan: Ardion GASHI 

Serbia bëri krimet që i pa e gjith Bota e verbër kundër popullatës së paarmatosur Shqipëtare në teritorin e Kosovës dhe doli “triumfuese” para qytetarëve të sajë dhe para Botës me hedhjen e fajit në individ të caktuar dhe u “shfajsua” (distancua) nga masakrat në popullin Shqiptratë.

Ndërsa që Ushtria Çlirimtare e Kosovës u gjykua nga tribunali ndërkombëtarë i Hagës dhe nga disa “Gjykata” vendore me gjyqëtarë ndërkombëtarë, disa nga luftëtarët e lirisë kanë vuajtur dhe po vuajn denimet për kinse krime lufte të cilat i bëri regjimi famkeq Serbo-Sllavë i Millosheviçit.

Kurse sot ende djemët më të mirë të Shqiptarisë po Gjykohen nga “Gjykatat” në Kosovë, të motnuara nga individ të caktuar të cilët ja duan të keqën vendit me ndihmen e faktorit ndërkombëtarë.

Hapi tjetër kundër luftës së lavdishme të UÇK-së u bë atë dit kur koalicioni PDK-LDK-SERBSKA të sponzoruar nga “miqët” tanë ndërkombëtarë në mënyrë të jashtëligjshme themelunan një “Gjykatë Speciale” për kundër këmbënguljes dhe dështimit të saj në Kuvendin e “Republikës” së Kosovës nga opozita Kosovare.

Kulmi i dështimit të “Republikës” dhe njollosja e UÇK-së: Formimi i Asociacionit të Komunave me Shumicë Sërbë në Kosovë dhe falja e 10.000 hektarëve nga teritori i Kosovës Malit të Zi.

Kur do të tregohet e vërteta për krimet Serbe të bëra në Kosovë, kush do ta mbrojë luftën e lavdishme të UÇK-së?

Opinionet e autorëve nuk paraqesin domosdoshmërisht edhe opinionin e redaksisë së portalit “Llapi.info”.