19 qershori i vitit 1999 shënoi ditën e çlirimit të Podujevës, kur për herë të parë forcat e NATO-s hynë në qytetin e Podujevës, për të larguar kështu forcat e okupatorit serb.

Ndërsa, sot bëhen 19-vjet nga çlirimi i qytetit të Podujevës.

Në këtë video mund të shihni momentin e largimit të forcave serbe nga Podujeva dhe hyrjen e NATO-s. /Llapi.info