Të gjithë tashmë jemi të bindur që qeni është një kafshë shumë e dashur dhe besnike.

Një qen ishte aksidentuar për vdekje nga një makinë, qeni i afrohet dhe mundohet ta përkëdhelë dhe me mundësitë që ai ka për ta shpëtuar.

Por tashmë ishte e pamundur, por sidoqoftë qeni nuk largohet ai qëndron aty pranë mikut të tij derisa e zonja e qenit vjen për ta marrë.

Qeni sërish i shkon nga pas, për të mos e lënë vetëm. Shikojeni këtë video pasi në jetë miqësia dhe përkujdesja kanë më shumë rëndësi së gjithcka./Shqipëriaime.al