Sindikata e Bashkuara e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës ka nisur protestën me kërkesë korrigjimin e Ligjit për Paga.

“Duam vend meritor në Ligjin e Pagave”, shihet në njërin prej mbishkrimeve të tyre.

Marshi nisi nga sheshi “Zahir Pajaziti” deri te ndërtesa e Qeverisë.