Kolona janë krijuar këtë mbrëmje në pikën kufitare në Merdare, njofton Llapi.info.

Përveç makinave, në këtë pikë sonte janë parë dhjetëra kamionë.

Sipas pamjeve të arritur në Llapi.info, shihet se këtë kamionë kanë krijuar bllokadë në hyrje dhe dalje të kësaj pike./Llapi.info

Më poshtë pamjet: