Mercedes-Benz është prodhuesi më i ri që njofton një shërbim të dërgesave në shtëpi për blerësit e makinave të reja.

Shërbimi, i cili duket të jetë ekskluziv për tregun gjerman, zgjerohet në dyqanin online të makës për automjetet e reja të lëansuara nga viti 2016.

German Motormobiles raporton se dyqani në internet ishte rindërtuar në dhjetor 2019 dhe që nga ajo kohë ka tërhequr afërsisht 400,000 vizitorë, shkruan IndeksOnline.

Ata që bëjnë blerje për një Mercedes të ri mund ta bëjnë këtë ekskluzivisht në internet dhe të zgjedhin që automjeti të dorëzohet në adresën e tyre të dëshiruar. Për më tepër, ky shërbim i ofrimit ofrohet falas.

Ashtu si prodhuesit dhe shitësit e makinave të tjera, Mercedes-Benz sheh një të ardhme të ndritshme për shitjet e automjeteve në internet dhe pret që afërsisht një e katërta e shitjeve të saj të vijnë përmes kanaleve online deri në vitin 2025.