TOPSHOT - People look at a man as he jumps from the 22 meters high bridge Ura during the High Diving competition near the town of Gjakova on July 31, 2016. / AFP PHOTO / ARMEND NIMANIARMEND NIMANI/AFP/Getty Images ** OUTS - ELSENT, FPG, CM - OUTS * NM, PH, VA if sourced by CT, LA or MoD **

Kërcimet nga Ura e Fshejtë sjellin një bukuri tjetër në ndërlidhjen e njerëzve të rrafshit të Dukagjinit me ujin dhe natyrën.

Ky aktivitet i cili tash e sa kohë është bërë traditë në këtë zonë të lumit të Drinit të Bardhë, ka marrë edhe vëmendjen e mediave ndërkombëtare, njofton Klan Kosova.

Së fundi një nga mediumet më të vlerësuara në Rusi, Russia Today, ka raportuar për këto kërcime nga Ura e Fshejtë.

”1000 spektatorë shikojnë kërcimet e 14 garuesve në lumin e Drinit të Bardhë, nga 22 metra lartësi” shkruan Russia Today në pamjet e lëshuara.