Nesër mbahet mbledhja e Kuvendit të Komunës së Podujevës

Në takimin e Komitetit për Politikë dhe Financa që u mbajt dje, u miratua rendi i ditës për mbledhjen e 13-të të Kuvendit të Komunës së Podujevës, që do të mbahet nesër më 04 shkurt në ora 10:00./Llapi.Info