Maserati do të prezantohet sot dhe tashmë fotot e tij kanë pushtuar internetin.

Bota e automobilave do të marrë një tjetër makinë të shkëlqyer sot.

Ne nuk po e themi këtë për shkak të emrit, apo edhe modelit tradicionalisht të shkëlqyer italian, por për shkak të asaj që fshihet brenda saj, transmeton Telegrafi.

Dhe ka një ndërthurje të teknologjive klasike dhe të reja, të vendosura në mënyrë perfekte në motorin e saj.

Kjo makinë ka një motor 3.0 V6, që do të thotë se është më i fuqishëm se Ferrari i V8, dhe sjell një numër teknologjish të reja.

Maserati ofron 630 kuaj fuqi dhe 730 Nm çifte rrotulluese.