Mblidh 30 pikë duke bërë blerje në “Malesia Market “dhe fito 30€ derivate falas në Malësia Petrol.

Oferta vlen deri me 1 shtator, nxito e fito edhe ti.

Së shpejti edhe me shumë shpërblime të tjera andaj qëndro me ne.

Malësia Market

#Nezemerteqytetit