Kreu i Nisma-s Fatmir Limaj ka thënë se gjatë qeverisjes Thaçi I është rritur buxheti dhe janë bërë investime serioze.

“Në 2008-en kur ne jemi future në Qeveri për herë të parë buxheti i Kosovës ka qenë 722 mijë euro, ndërsa në 2010-en kur ka përfunduar mandati i parë i asaj kohe sa isha unë pjesë e asaj Qeverie është rritur në 1 milionë e 400 mijë euro” është shprehur ai.

Ai ka thënë poashtu se kur kishin ardhur në Qeveri Kosova kishte qenë në kaos.

“S’ka pas asnjë investi serioz” ka thënë ai.