Labinot Maxharraj 36 vjeçar, është diagnostifikuar me një sëmundje të rëndë.

Ai vuan nga “Dëmtimi i rëndë i mëlçisë”.

Trajtimi i kësaj sëmundje duhet të bëhet jashtë vendit dhe është shumë i kushtueshëm.

Në pamundësi për të siguruar shumën e nevojshme për shërimin e tij, familja kërkon ndihmë nga të gjithë që kanë mundësi.

Ata të cilët kanë mundësi të japin kontributin e tyre mund ta bëjnë përmes xhirollogarive dhe numrave të telefonit më poshte.

Llogaritë bankare:

Labinot Maxharraj – nr. i llogarisë ne TEB-banka: 2014000158290989

Lirind Maxharraj – nr. i llogarisë ne ProCredit Bank:1135000761010198

IBAN ( account no): XK051135000761010198

SWIFT (BIC) CODE: MBKOXKPRXXX

Numrat e kontaktit:

Merita Berisha, (+383) 044-463-049

Lirind Maxharraj, (+383) 044-567-321