Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro formimit të një komisioni ‘ad hoc’ që do të merret me çështjen e krimeve të luftës dhe Kosovës dhe gjenocidit serb.

66 vota kanë qenë pro formimit të këtij komisioni, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, njofton Klan Kosova.

Propozues i formimit të këtij komisioni, ka qenë deputeti i Nismas, Bilall Sherifi që ka thënë se pret edhe nxjerrjen e një rezolute.