Shkruan Ilmi Llumnica:

Të ndëruar qytetarë është lehtë më kuptuar se kush mban përgjegjësi për degradimin e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, kush mban përgjegjësi për propagandën e kundër luftëtarëve të lirisë, dhe kush thotë se pagesa e shpenzimeve për të akuzuarit në Gjykatë Speciale nuk është e drejtë , këta PISA politikanë nuk janë veq sot por në vazhdimësi janë munduar të ç’vlerësojnë luftën kundër Serbisë.

Luftën për liri,shtetet e Sovranitet,vetëm për të ardhur në pushtet vetë, dhe gjithashtu nuk kanë pasur guxim të luftojnë kundër armikut Serbë që ta kenë Ketë meritë shumë shekullore.

Qytetarë të nderuar nuk do kisha reaguar ndaj këtyre politikanëve po të kishin akuzuar njeri tjetrin për korrupsion dhe ç’rrënjosjën e dukurive negative , por nuk mund të durohem kur kënaqën që akuzohen luftëtarët e lirisë për periudhën ma të lavdishme të Historisë së popullit Shqiptar.