Një kosovar ka mbetur në Serbi, saktësisht në Novi-Sad pasi i është shpërthyer goma e veturës.Të shpeshta janë rastet kur kosovarët përballen me probleme të veturave përderisa janë në territorin serb.

Njësoj ndodhi edhe mëngjesin e sotëm. Një qytetar që po vinte nga jashtë ka njoftuar se ka mbetur në Novi-Sad të Serbisë për shkak të një problem me gomën e veturës.

I njëjti ka kërkuar ndihmë nëse ndokush mund të kalojë në këtë rrugë dhe t’i ndihmojë për tu kthyer në Kosovë.

Më poshtë keni edhe kërkesën e tij për ndihmë.